top of page

OVER OPEN GYM
GRONINGEN

Open Gym Groningen is bedacht op initiatief van de Gemeente Groningen. Een mooi platform waar iedereen samen kan komen om gratis in de omgeving te kunnen sporten. Onlangs zijn er een aantal mooie openbare sportplekken gebouwd waar trainingen gegeven kunnen worden. Hier moet natuurlijk optimaal gebruik van worden gemaakt. Met behulp van dit platform kun je je makkelijk aanmelden voor sportactiviteiten in je eigen buurt. De activiteiten zijn heel toegankelijk en divers zodat iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen niveau.

In 2021 zijn de eerste pilots van Open Gym Groningen uitgevoerd in de wijken Beijum/Kardingeberg en in de Oosterparkwijk. Omdat deze pilots een groot succes waren hebben we de geleerde lessen daarvan verzameld om mee te nemen naar nieuwe pilots. Op dit moment is er sportaanbod in de wijken Ten Boer en SPT!

Dn8__u0WsAUvEYV.jpg

DOE MEE

Heb jij nu ook zin om mee te sporten? Meld je dan aan bij één van de activiteiten in jouw buurt!

DISCLAIMER

De trainingen van Open Gym worden gegeven door ervaren en professionele trainers. We doen er alles aan om de trainingen zo veilig en goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren. Dan is het goed om te weten dat meedoen aan de trainingen op eigen risico is. Dit betekent dat wanneer je letsel of schade oploopt, je die niet kunt verhalen op de gemeente en/of de trainer. Ontstaat het letsel of de schade door gebrekkig onderhoud aan een fitnesstoestel in de openbare ruimte? Of door een mankement daaraan? In dat geval is de gemeente wel aansprakelijk. 
 
Voor vragen en meer informatie, neem contact op met: hello@opengymgroningen.nl

bottom of page